+420 775 760 500
Zásilky expedujeme také na SLOVENSKO. We ship to all European countries.

Kde mohu střílet z luku a kuše?

Místo, kde můžete legálně střílet z luku nebo kuše, závisí na mnoha faktorech, jako je vaše poloha, typ luku, který používáte, a zákony a nařízení v místě, kde žijete. Zde jsou některé možnosti, kam se můžete vydat:

 

    1. Lukostřelecké střelnice: Pokud se chcete naučit střílet z luku nebo si prostě zlepšit své schopnosti, navštívit lukostřeleckou střelnici je vynikající možnost. Většina lukostřeleckých střelnic má k dispozici vybavení pro výpůjčku, takže si můžete pronajmout luk, tětivu a šípy, pokud je nemáte vlastní.

       

 

  1. Zahrady a pole: Pokud máte dostatek velkou zahradu nebo pole, můžete zde střílet z luku. Musíte se však ujistit, že nemáte žádné překážky v blízkosti a že máte dostatečnou vzdálenost od ostatních lidí, budov a silnice.

  2. Národní parky a lesy: Některé národní parky a lesy mohou mít vyhrazené oblasti pro lukostřelbu. Nicméně, musíte se ujistit, že máte povolení od správy parku a že dodržujete všechny bezpečnostní předpisy.

  3. Soukromý pozemek: Pokud máte kamaráda nebo rodinného příslušníka, který vlastní velký soukromý pozemek, můžete se zeptat, zda by vám umožnil střílet z luku na jeho pozemku. Nicméně, ujistěte se, že dodržujete veškeré bezpečnostní předpisy.

  4. Lukostřelecké kluby: Pokud jste zkušený lukostřelec nebo se chcete připojit k lukostřeleckému klubu, můžete se připojit k některému z lukostřeleckých klubů v okolí. Tyto kluby obvykle mají vlastní střelnice a tréninkové programy pro různé úrovně zkušeností.

V každém případě je důležité si zkontrolovat místní zákony a nařízení, která se týkají střelby z luku v dané oblasti. Mnoho míst vyžaduje, aby byli lukostřelci registrováni a měli platnou licenci.

Luk Beast Hunter Protex 40lb černý levý
Kuše Beast Hunter HEX 400 210lb black
Luk Robin Hood 30-35lb Camo

 

Diskuze