+420 775 760 500
Zásilky expedujeme také na SLOVENSKO. We ship to all European countries.

Nová generace T4E zbraní na sebeobranu od Umarexu. V čem je GEN 2 lepší?

V éře neustálého technologického pokroku se i svět osobní obrany a sportovní střelby neustále vyvíjí. Společnost Umarex, lídr v oblasti inovativních obranných a sportovních zbraní, stojí v popředí tohoto vývoje s uvedením druhé generace svých oblíbených modelů - T4E TP-50 a T4E TR-50. Tyto novinky představují významný krok vpřed ve výkonu, bezpečnosti a uživatelském komfortu. Porovnáním první a druhé generace odhalíme, proč je GEN2 jasně lepší volbou pro moderního uživatele.

Pistole Umarex T4E TP-50 GEN1 vs. GEN2

Prvním srovnávaným modelem je oblíbený model pistole T4E TP-50. Čím se druhá generace liší od první a vyplatí se ji koupit místo staršího modelu?

Vylepšená ergonomie a manipulace druhé generace

GEN2 pistole přináší výrazné inovace v designu a ergonomii. Nově optimalizovaná textura úchopu a vysoce kontrastní optický zaměřovač zajišťují lepší kontrolu a přesnost střelby. Tyto změny přinášejí uživateli nejen větší komfort, ale i zvýšenou efektivitu při použití zbraně v různých situacích.

Technologické inovace a vyšší výkonnost nového modelu

Zvýšení úsťové energie na 13 J z původních 11 u GEN2 modelu znamená, že pistole má větší účinnost a je schopna efektivněji zasáhnout cíl. To je zásadní vylepšení, které zlepšuje využitelnost zbraně pro obranné účely i pro střelbu na cvičné terče.

Bezpečnostní prvky a spolehlivost

Obě generace pistole T4E TP-50 jsou vybaveny jazýčkovou pojistkou proti nechtěnému výstřelu, což je bezpečnostní prvek, který najdeme i u profesionálních střelných zbraní. Tato funkce zvyšuje bezpečnost při manipulaci se zbraní. GEN2 navíc přináší inovativní systém Quick-Piercing pro rychlejší a bezpečnější přípravu zbraně k použití​.

Cena a dostupnost na trhu

I přes všechna vylepšení zůstává GEN2 model cenově dostupný. Cena zůstává stejná jako u GEN1 a to 2 590 Kč. V prodeji bude i na našem e-shopu od května 2024, ale předobjednávky jsou možné již dnes.

Umarex T4E TP-50 GEN2 přináší řadu vylepšení, která z ní dělají vynikající volbu pro každého, kdo hledá spolehlivou, bezpečnou a výkonnou obrannou zbraň nebo prostředek pro sportovní střelbu. S novými technologickými inovacemi, vylepšenou ergonomií a manipulací, zvýšenou bezpečností a přijatelnou cenou je GEN2 jasně lepší volbou oproti svému předchůdci.

 

Pistole Umarex T4E TP 50 11J + Bombička CO2 12g 10ks zdarma
Pistole Umarex T4E TP 50 Gen2

Revolver Umarex T4E TR-50: GEN1 vs. GEN2

Kromě klasických pistolí společnost Umarex představuje také novou generaci svých populárních modelů revolverů T4E TR-50. Níže naleznete srovnání zaměřující se na klíčové rozdíly mezi první (GEN1) a druhou generací (GEN2) tohoto modelu a který model může být právě pro vás lepší volbou.

Lepší ergonomie a manipulace u druhé generace

GEN2 přichází s optimalizovanou texturou úchopu a vysoce kontrastním optickým zaměřovačem, které zlepšují manipulaci a přesnost střelby. Tyto změny vedou ke zvýšení uživatelského komfortu a efektivity použití ve střeleckých aplikacích.

Inovace a vyšší výkonnost

Díky inovativnímu systému Quick-Piercing s integrovaným uvolněním tlaku. Energie střelby byla zvýšena na 13J, což přináší výrazné zlepšení v účinnosti​ oproti předchozí generaci, která nabízela pouhých 11J. Navíc je zde možnost montáže POWER KITU a XTREME KITU, které zvyšují výkon až na hranici 30J.

Bezpečnostní prvky a spolehlivost

Obě generace mají spoušťový mechanismus Double Action Only a jsou vybaveny jazýčkovou pojistkou, která zvyšuje bezpečnost při manipulaci. GEN2 však přináší další vylepšení v oblasti bezpečnosti a manipulace díky svým novým funkcím v podobě Quick-Piercing a designovým optimalizacím.

Cena a dostupnost na trhu

I přes rozsáhlá vylepšení zůstává cena GEN2 modelu konkurenceschopná, což z něj činí atraktivní investici pro uživatele hledající moderní, spolehlivou a efektivní obrannou zbraň s vysokou úsťovou energií. Stejně jako model pistole i revolver bude na trhu dostupný od května 2024 a již nyní je možné si jej předobjednat za cenu 2 590 Kč.

S řadou vylepšení ve výkonu, bezpečnosti, manipulaci a ergonomii představuje Umarex T4E TR-50 GEN2 významný pokrok oproti první generaci. Tato druhá generace nabízí uživatelům zlepšené funkce a výkonnost, které ocení jak v osobní obraně, tak při rekreační střelbě. S předobjednávkou již dostupnou, GEN2 slibuje být horkou novinkou roku 2024, přinášejíc příležitost získat pokročilé technologie a výhody, které s sebou druhá generace přináší​

Revolver Umarex T4E TR 50 11J + Bombička CO2 12g 10ks zdarma
Revolver Umarex T4E TR 50 Gen2

 

Diskuze