+420 775 760 500
Zásilky expedujeme také na SLOVENSKO. We ship to all European countries.

EPIC AIRGUNS: Vzduchovky bez kompromisů od českého výrobce

Společnost EPIC AIRGUNS, založená entuziasty pro PCP vzduchovky, se může pochlubit bohatými zkušenostmi s modely od světových lídrů v oboru. Díky dlouholeté vášni pro vzduchovky vysokého výkonu a neustálému testování nejlepších modelů z celého světa, tým dobře poznal jejich silné i slabé stránky a slyšel přání střelců. Tato zkušenost je vedla k vytvoření něčeho, co zásadně změní pravidla hry.

Dlouhé vzduchovky EPIC ONE a EPIC TWO

V produktovém portfoliu společnosti EPIC najdete dva základní typy vzduchovek: bullpup EPIC ONE a modulární pušku EPIC TWO. Tyto vzduchovky jsou navrženy tak, aby vyhověly individuálním preferencím každého střelce, což zahrnuje možnost výměny kalibru, kartuše či připojení různého příslušenství. Designéři se zaměřili na perfektní detaily každého komponentu, což se odráží ve vysoké kvalitě a inovativnosti každého kusu.

EPIC TWO

Vzduchovka EPIC TWO je vyráběna s vysokou mírou preciznosti díky moderním CNC strojům, které zaručují perfektní kvalitu a vyváženost všech kovových částí. Pažba této vzduchovky nabízí esteticky atraktivní skeletonizovaný design a zároveň praktickou funkcionalitu, umožňující snadné nastavení výšky lícnice a polohy botky. K pažbě je možné připojit adaptér na monopod a je vybavena Bag Riderem pro lepší oporu při střelbě. Přístrojová deska, odpovídající standardu AR-15, a manuální pojistka zvyšují adaptabilitu a bezpečí při manipulaci.

Vzduchovka disponuje dvěma typy vzduchových kartuší - buďto hliníkovým válcem s různou kapacitou nebo karbonovou lahví, která je k dispozici v několika velikostech až do 700cc. Nabíjecí páka vzduchovky je umístěna nad spouští a lze ji přesunout pro leváky či praváky, zatímco kompletně nastavitelná spoušť zajistí plynulý chod. Tato vzduchovka také nabízí možnost výměny hlavně pro různé ráže a délky, a to včetně možnosti nastavení napětí hlavně. Systém vyváženého ventilu a regulátor tlaku s externí nastavitelností umožňuje přesné doladění výkonu podle typu používaného střeliva.

Více se můžete dozvědět také z našeho videa přímo od samotného designéra zbraně:

Vzduchovka EPIC TWO, 6,35mm, CZ 300mm, ARCA-SWISS, pevná pažba
Vzduchovka EPIC TWO 5,5mm, CZ 300mm, CFB, ARCA-SWISS S, pevná pažba
Vzduchovka EPIC TWO 4,5mm, CZ 300mm, CFB, PICATINNY, pevná pažba

Příslušenství a Tripody EPIC

EPIC nenabízí pouze vzduchovky, ale i bohatý sortiment náhradních dílů a příslušenství, které je kompatibilní s jejich modely. Mezi produkty najdete moderátory hluku, konverzní kity pro změnu ráže nebo praktické držáky zásobníku. Kromě toho EPIC přichází s vlastní řadou odolných a technologicky vyspělých tripodů. Tyto trojnožky, dostupné s hlavicemi Knob Head nebo Bowl Head, poskytují flexibilní manipulaci a otáčení o 360°. Vyrobené z uhlíkových vláken, tyto tripody jsou navzdory své lehkosti vysoce odolné a umožňují snadno nastavitelnou výšku. Tato široká paleta možností umožňuje každému střelci optimalizovat a přizpůsobit svou vzduchovku pro maximální výkon.

Podívejte se také na video o starším modelu EPIC ONE:

 

Diskuze