+420 775 760 500
Zásilky expedujeme také na SLOVENSKO. We ship to all European countries.

Otevření showroomu SvětZbraní.cz v Třinci: Prohlídka a osobní odběr zbraní nyní ještě blíže!

Náš eshop s volně prodejnými zbraněmi rozšiřuje své služby pro své zákazníky a představuje nový showroom v Třinci. To znamená, že milovníci zbraní již nemusí pouze nakupovat online, ale mohou se také osobně seznámit s nabídkou a výrobky, které nabízíme.

Showroom je umístěn na ulici Jablunkovská 717 v Třinci, což je snadno dostupné místo pro návštěvníky z celého regionu. Tato lokalita byla zvolena s ohledem na snadnou dostupnost a komfort zákazníků, kteří zde mohou parkovat bez problémů a užít si klidného prostředí při výběru své nové zbraně.

Kromě prohlídky zbraní si zákazníci mohou v showroomu také vyzvednout své online objednávky. Osobní odběr je často rychlejší a výhodnější pro ty, kteří preferují vidět a cítit produkt před zakoupením.

Zájemci o prohlídku výrobků v showroomu by měli vědět, že prohlídka zbraní je možná pouze po předchozí telefonické nebo e-mailové domluvě. Toto opatření bylo zavedeno z důvodu zajištění co nejvyšší kvality služeb a individuálního přístupu ke každému zákazníkovi.

Náš tým se snaží o vynikající zákaznickou podporou. Otevření showroomu je dalším krokem k ještě lepšímu servisu a blízkosti k zákazníkům. Ať už jste zkušený střelec nebo začátečník v oblasti zbraní, náš showroom v Třinci vás jistě nezklame.

Pokud máte zájem o návštěvu nebo chcete více informací, neváhejte kontaktovat SvětZbraní.cz přes telefon nebo e-mail. Tým zkušených profesionálů je zde pro vás, aby vám poskytl všechny potřebné informace a pomohl s vaším výběrem.

 

Airsoftky, vzduchovky a T4E zbraně v Třinci

Showroom SvětZbraní.cz

Jablunkovská 717

739 61 Třinec


Otevírací doba

Po předchozí domluvě na našem tel. čísle nebo přes e-mail.

Možnost osobního odběru zboží.

 

 

Diskuze